7.10.06

Tankar ur mitt trötta huvud

Fan vad Love my way äger!!
Alla som inte redan följer den serien måste genast börja. It´s an order.
Trodde jag hade överträffat min lipkvot när Rachel i Kalla fötter dog. Men icke. Veckans avsnitt av Love my way slog alla rekord. Jag gallskrek så tårarna sprutade. Oavbrutet i en timme. Efteråt kunde jag bokstavligen vrida ur mitt gråtosnor-papper. Jag svär. Så jävla bra (älskar att grina framför Tvn). Var tvungen att se om det en gång till.

Rastlös, rastlös.. En oro i kroppen som inte vill ge vika. Duschar skålhett tills huden brinner, men fryser likförbannat på insidan. Längtar ut. Men det är ingen mening med det. Det finns inte.

Orkar egentligen inte tänka tillräckligt för att skriva något som helst vettigt. Har jobbat 10 timmar i sträck och dom sista två var jag så groggy av energibrist (M är en jäkla energivampyr) och förlamad av hunger att jag såg suddigt och inte kunde tänka klart.
Och vet ni vad det allra skojigaste i den här kråksången är?
Jo, att om 12 ska jag iväg och göra ett likadant pass till. Klang och jubel!
Kan ingen bara avrätta mej?

Hjärtat är en hjärtlös jägare.

Och jag orkar inte.

6.10.06

...

Saxat ur Helgondagboken (i brist på ork och annat):

"hahaha.. så jävla bra:

jag: jag tänkte köpa pizza med, ska jag köpa åt dej också då eller?
Therese: Jaa! men vi kan väl dela på en, det räcker väl?
jag: Okej, men vad ska jag ta för nån då?
Therese: Jag vet inte, ta nån god.
jag: okej, men finns det något du inte tycker om att ha på pizzan så jag inte tar det.
Therese: nää.. jag vet inte.
jag: jomen kom igen, något finns det väl som du inte gillar? (lååång tystnad)
jag: KOM IGEN!
therese: jamen jag tänker! (lååååång tystnad)
jag: nä jag måste fan dra nu så nu får du säga?
(låååååååång tystnad) therese: jag gillar inte syltlök.

eller den här(i kön på maxi):

jag: fan jag kan inte stå upp längre till. jag har mens och det känns sådär äckligt du vet?
therese: hurdå?

jag(viskväser): jamen du vet.. typ som om muttan väger 10 kg och det hänger såna där små frukter som man sätter fast duken med utomhus på sommaren i blygdisarna.
Therese(nästan skriker): ja faan, jag vet! det gör så jävla ont, som om man hade en stor jävla babianröv hängandes mellan benen!
Varpå tanten framför oss i kön sätter i halsen och börjar hosta hysteriskt.

äsch.. det kanske inte var så jävla roligt ändå. ni skulle vart där."

1.10.06

Trevlig helg.

Sjukt bra helg. Började lite löst ifredags med tacosvull och familjemys.
Halvsex i lördagsmorse kom morsan och hämtade upp Melvin och tog med honom till Danmark hela dan. Vi tog oss en mycket välförtjänt sovmorgon och knallade sedan ner till stan för att inhandla proviant (öl, ostbågar och treo) inför kvällens planerade fylleslag.

Efter en mjukstart hemma hos oss med hedersgästerna Tess, Selg och Jonas bar det iväg till Hs stora 30 års bal.
Denna tilldragelse kräver nästan en närmare beskrivning men för att göra en lång historia kort så utlovades gratis mat och sprit och ett jävla hålligång.

Mat och sprit fanns det som utlovat gott om. Men där rådde en allvarlig brist på gäster och en ganska märklig stämning. Vi blev pinsamt kortvariga.

Drog oss småningom till Precis. Alinge-texas inneställe no 1. Kan tilläggas att utbudet är något snävt så valmöjligheterna var ganska begränsade.
Precis överträffade till min stora glädje dock alla förväntningar. En allmänt trevlig stämning och gladfylla gjorde sitt till, dessutom. Träffade många människor som jag tycker om. Och även en del mindre omtyckta, det får medges. Ända tills Jari somnade i ett hörn och blev körd på porten. Vi andra följde något molokna efter. Bar det av till nästa ställe. Vi hade väl knappt fått av oss jackorna innan Jari åkte ut igen. Den här gången var ingen sugen på att vara lojal så han fick snällt gå sin väg (till och med labbråttor vet att det är dumt att upprepa sina misstag). Den ursprungliga truppen bestämde sej dock ganska snart för att återvända hem till oss. Sagt och gjort.

Utan att känna på dörren hade vi Tess till att göra inbrott genom toafönstret. Ett ganska bökigt uppdrag som utfördes med stånk och stön. När vi väl lyckats krångla in henne märker vi strax att dörren minsann är öppen. Och vem sitter där inne i mörkret om inte herr Kuittinen himself. Allmänt jubel.

Och det var då festen drog igång på allvar. Har något diffusa uppfattningar om vad som egentligen utspelade sej på fieldwatchstreet mellan ca 01.00 och 05.00. Men så mycket kan jag säga att det involverade en hel del fylledansande, en saftkanna fylld med aurora, mästerlig matlagning av therese, ett securitasbesök (jävligt kul när man bott här i två veckor) och allmän grottnivå. så jävla bra.

Men idag har jag ågren, vill dö. Alla grannar måste hata oss och tro att vi är några jävla alkisar (hade en ganska vild skiva även förra helgen, nämligen). Sanningen är den att vi är skittråkiga och nästan aldrig festar. Funderar på att lägga lappar i allas brevlådor men det känns ju otroligt nördigt.. Får fundera på det här med grannsämjan. Eller va fan.. skitsamma. Nu ska jag sova.