28.2.08

Sååå jobbig dag!

Jag är förbannat trött på att folk ska hålla på och grejja med min mutta.
De senaste åren känns det som om alldeles för många människor har fått sej en närbild av mitt underliv. Eller ja, inte bara närbilder utan de har dessutom gjort alla möjliga saker med den; inspekterat, stoppat in diverse föremål, fingrat i den, dragit fram livmodertappar, sett huvuden trollas fram ur den.. you name it!

Nu skulle jag gärna vilja ha den ifred ett tag. det är knappt så att jag vill låta Jari vara där nere och moja.. det har liksom bara blivit alldeles för stor uppståndelse kring min snäcka på så många sätt att inte ens min make som jag lovat att älska i nöd och lust gärna får sej en titt.

och idag var det alltså dags igen. Tro fan att man åkt på cellförändringar vid 23 års ålder. Jag sätter min högra på att det beror på att jag inte fått ha den ifred på så länge! Så idag BRÄNDE de bort en bit av min livmodertapp med LASER och ja, det var ungefär lika trevligt som det låter. Jag kände mej fan helt våldtagen när jag kom ut därifrån.
Som löken på laxen passade vi på att slänga in en spiral också så förhoppningsvis får jag vara ifred ett tag nu. Men gråtfärdig var jag.
Och ont har jag.

Oftast är jag ganska nöjd över att vara född som kvinna. Jag menar face it, tjejer är snyggare och i de allra flesta fall både smartare och trevligare än killar.
Det är kul med muttor; man kan stoppa in saker i dem och jag tycker att de är ganska söta.. lite som små gnagare, typ kaniner och hamstrar på nått sätt.
Snoppar är så fula att man blir full i skratt och hur skoj är det egentligen på en skala att ha en hårig röv?

Men just det här med att tvingas fläka upp sej i gynstolar till höger och vänster gör nästan att jag får lust att göra ett könsbyte på stört.

Summan av kardemumman: Jag gillar inte att gå till gynekologen.
Men om jag bara skrivit det hade ju det här blivit ett förbaskat tråkigt blogginlägg.

Aaanyway, eftersom dagen började så dåligt tvingades jag ta med mej den andra Jennyn till Allum för att shoppa loss lite.
Det finns inget som lindrar en sargad livmodertapp så som några timmars shopping.
Så nu mår jag bättre.