4.5.11

Hej på er!

Shit. Det var ju pinsamt längesedan jag skrev någonting här! Men jag lever, jag frodas och jobbar på som ett djur. Det är mycket som ska göras innan terminen slutar.

Just nu väntar jag med andan i halsen på ett tentaresultat som jag måste klara för att få lov att läsa vidare till hösten. Skitjobbigt! Jag tror att det gått bra, men det trodde jag förvisso första gången jag skrev den också och då hade det inte gått särskilt bra alls, så nu är väntan olidlig! På lördag är det tre veckor sedan jag skrev så då ska resultatet komma. Gissa om jag är nojig nu!

Annars är det fint med mej och de mina. Mycket planer inför sommaren nu, lekstugebygge, hundträning och allmän uppstyrning. Främst av mig själv. Har laddat ner värsta superappen till telefonen som "lär" en att jogga 5 kilometer på 6 veckor. Perfekt! Man kan lyssna på musik samtidigt och så kommer det en röst som säger åt en vad man ska göra, så nu är jag och Sookie ute och springer tre gånger i veckan. Jag gillar det! All annan träning suger, men det här funkar för mig. Jag känner mig piggare och starkare och orkar mer och mer. Mycket bra!

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Är ju så längesedan att det blir svårt att uppdatera så jag nöjer mig såhär, och lovar att försöka skriva mera. Särskilt nu i sommar när jag ska slappa på jobbet i åtta veckor. Peace out!