27.2.10

Nå, hur var det nu då?

Kan ju börja med att säga att humöret höjdes avsevärt av att hänga hemma hos G och R och klämma på bebis, plus umgås med mina fina tanter. Och när jag sedan kom hem och fick spela Silent hill och dricka öl så var cynismen som bortblåst. Vilket jäkla spel!
Tänk dig det här:
Du vaknar upp efter en bilolycka och upptäcker att din dotter är försvunnen. Det är snöstorm och mörkt överallt, du har bara en ficklampa som lyser upp en ganska begränsad zon framför dig (då måste man använda handkontrollen som en ficklampa på riktigt). Ingen människa syns till, du är i ett övergivet industriområde och har ingen aning om vart ditt barn tagit vägen. Du kommer till en övergiven lekplats och när ficklampan lyser över gungställningen ser det ut som att någon sitter där i mörkret. När du tar upp din mobiltelefon och riktar den mot gungan sitter en skitläskig flicka där när du kollar genom mobilkameran. Helt plötsligt (efter att man gjort lite tråkiga grejer) så ringer telefonen och det är din dotters röst. Hon säger att du kan inte slåss mot dem, pappa. Du måste springa, spring! Sedan hörs ett skärande ljud i telefonen och hela världen förvandlas till is. Inuti isen ser du äckelmonster utan ansikten och så börjar du springa. Du vet inte vart du ska springa och det enda ljus du har är ficklampan. Du springer och springer och gömmer dig under ett bord i en sunkig lagerlokal. När du ligger där hör du hur det börjar knastra i telefonen (och då fungerar handkontrollen verkligen som en mobiltelefon) och du ser ett äckelmonster komma släpande emot dig. Men den hittar dig inte och du kryper ut och springer vidare. Du kommer till en övergiven simhall och i bassängen kryllar det av monster. De klättrar upp och kastar sig över dig (och för att kunna skaka av sig/slå bort dem måste man verkligen göra det på riktigt, man får stå framför teven och försöka få dem av sig genom att skaka, slå, hoppa och så vidare. Wii är så jäkla fränt!) och du får bort dem och springer vidare genom en dörr. Sedan kommer du in i en annan lagerlokal och gömmer dig under en hög med grejor. Det börjar knastra i telefonen igen och du ser ett nytt monster. Men det här monstret fortsätter inte utan hittar dig och sliter fram dig och äter upp din hals. Sedan dör du och får börja om igen.
Ungefär så var min kväll/natt och det var hur grymt som helst! Kan knappt bärga mig tills jag får komma hem och bli jagad igen.

2 kommentarer:

chetto sa...

Får nog ta och skaffa det dära spelet alltså! Verkar sjukt ballt.

Jennywise sa...

You bet!=) Hur ballt som helst!