14.9.10

Fredag till fredag:

Fredag: Gå till gymmet(weei!), plugga lite idéhistoria, lämna barn hos mor som tog dem på cirkus, möta upp bror tillsammans med make på Mangiamo för öl, mat och trevligt sällskap. Bli alldeles för full och sova alldeles för lite.

Lördag: Ha en fruktansvärd och ytterst självförvållad dag på jobbet. Hemlängtan, gråt i halsen.. Ja, ni fattar.

Söndag: Mer jobb. Sista arbetsdagen!

Måndag: Ha en plan som gick ut på att först träna och sedan plugga hela dagen. Men istället ligga kvar i sängen tillsammans med barnen som jag inte sett på hela helgen och bara mysa. Gå på monsterträningspass på kvällen istället.

Tisdag: Upp tidigt med trötta och ledsna barn som bönfaller mig om att få stanna hemma. Stressad, ledsen mamma med dåligt samvete. Lämna barn, åka till Borås och tokplugga inför vårt första seminarium. Gå på seminarium, åka hem. Somna innan middagen och vakna tvärpigg strax innan idol. Äta bullar som maken påstår att han bakat i helgen.

Onsdag: Samma morgonprocedur som innan. Iväg till Borås för två föreläsningar, sedan vidare direkt till Göteborg och hem till E för att äta kikärtsgryta och träffa flickorna. (Måste hinna springa in på HM också och köpa några par byxor+tröjor till Melvin. Upptäckte idag att han har växt ur ALLA sina kläder. Som ett litet gulligt ogräs under sommaren.)

Torsdag: Bara en föreläsning, sedan plugga och kanske träna om jag slutat dö av träningsvärk efter måndagens pass då. Baka äppelpaj och spela TV-spel med Melvin. Killa Lovis på magen.

Fredag: Förmiddagsföreläsning. Sedan fredagsmys med film och pizzachips. När familjens yngre medlemmar knoppat in blir det nog en öl eller två i badkaret. Och på lördag ska jag sova i hundra år!

Inga kommentarer: