1.12.10

Sedan sist...

Det blir inte mycket skrivet här nu. Har fullt upp med det där riktiga livet. Helt löjligt mycket skolarbete, en familj som pockar på uppmärksamhet, ett hem som måste donas med för att undvika totalt förfall.. Ja, ni fattar.

Dessutom händer det inte så vidare värst mycket spännande. Saker och ting rullar på. Det är kallt och jävligt, ekonomin är ett skämt och eftersom allt kostar pengar finns det inget utrymme för några extravaganzer. Var dock ute i fredags och blev så full att när jag vaknade dagen efter hade jag sår och ont både här och där. Total minneslucka. Totalt överskattat. Jävla skit. Jag är bannemej för gammal för sånt.
I måndags åkte vi till Ullared och handlade julklappar för pengar vi egentligen inte har. Ångest. Och i slutändan blev det ju dyrt iallafall. Och alla dessa dumma människor! Man kan ju tro att hela Ullared är gjort av renaste guld. Folk är som galna och visar ingen hänsyn mot varandra what so ever. Tröttsamt är bara förnamnet. Men nu är det iallafall överstökat.

Och på lördag ska vi hämta Sookie! Det ser jag verkligen fram emot. Ett ljus i misären.

Inga kommentarer: