30.8.12

Murphy hälsar på igen.

Nu har vi ett såntdär vidrigt otursskov igen. När det väl går åt skogen så gör det det oftast med ett rejält hål i budgeten som resultat. Det är alltid tre grejer som händer på ganska samma gång, ungefär vartannat år skulle jag höfta på och det är ju helt knäppt, men så är det.

Först gick Jaris tand sönder (1000 kronor). Sedan rev dom ut vårt kök (6 dagar utan kök=Typ 1000 kronor extra i matkostnader, tack och lov gick själva utrivningen på föreningens försäkring) och idag kunde inte Sookie kissa=urinvägsinfektion vilket resulterade i veterinär plus medicinkostnader på 3100 kronor, rakt av ba! Om 5 dagar drar vi till Turkiet och det var typ hela vår reskassa som rök där. Jag VET att vi har det skitbra och kommer att få en skitbra resa ändå och att det är fult att lipa när man egentligen har det gött och alla är friska och lyckliga och ska utomlands och yadayada. (Okej, hunden är inte frisk men blir det om några dagar och det är vi såklart jättelättade över.)

Men jag är så jävla SUUUUUUUUR just nu! Här har man slitit röven av sig på pissjobbet hela juli för att kunna ha det riktigt gött när man väl får komma iväg, och så händer det en massa onödiga skitgrejer som gör att stålarna bara försvinner på ingenting. Varför kan man aldrig bara få ha lite pengar över? Varför ska det alltid hända saker som gör att det är på fitthåret att det går runt? Är det bara för oss det alltid är så eller har alla samma otur? Tacksam för svar. /Bitter

Försöker tänka såhär istället. Det går trögt just nu.

4 kommentarer:

Eva sa...

Kom hit och drick vin, det löser alla problem :)

Jennywise sa...

Det hade vart nått! Men har ju inte råd...

Eva sa...

Vi får ta det på söndag ;) Efter att jag klippt tyg.

Jennywise sa...

Låter bra!