21.4.09

Mera nostalgi:

Också hittat i min gamla blogg. Så här beskrev några av mina dåvarande (och till viss del nuvarande) vänner mig 2003:

Christian:
"hehe....hmm...ska vi se...jenny är en snäll liten estet som gärna åker på festivaler och gör vad hon tycker är kul på festivaler..ungefär..annars så bor hon i ghettot som ligger långt bort som fan...hon tycker att det e kul å spöa skiten ur folk på tekken 3 också...
nu kommer jag inte på mer :)"

Emli:
"Jenny ohlson, en ljuvlig varelse i ungdomens underbara år.Allt lyser runt jenny när hon kommer och sprider sin fina livs glädje. DEtta får människor med mindre lycka att le, sjunga och skratta! Vilken lyckedom vi känner då! Fröken Ohlson med sitt vackra friska bruna hår på huvudknoppen, älskar och månar om djur och natur! Speciellt sina egna små vovvar som nästan är lika rara som hon själv. Hon brinner med hela sitt varma godhjärtade hjärta för Kulturen här i våran värld, teatern, musiken, dansen och litteraturen. Teater studerar hon flitigt på Alströmergymnasiet, musik finns alltid med henne i blodet,Dansen utövas oftast under berusat tillstånd. Och litteraturen, på denna punkt är jenny mycket begåvad, hon vann tillochmed en novelltävling i nian med "snöbollskriget".. För jenny är det även viktigt att hålla sig i form fysist,och detta gör hon på hälsostudion här i alingsås.(måste här göra ett inlägg å säga att det var det bästa jag hört i år.) Ibland jobbar hon även flitigt på luftfilter där hon tillverkar; ja luftfilter. Skönhetssömnen är mycket viktig för allas våran jenny också, det är inte nyttigt att gå upp allt för tidigt på morgonen.
tack kära jenny heléna ohlson för allt du giver oss!"

Karin:
"Jenny är..ja du hon är om man ska ta det i snälla ord... grov i munnen.. hon säger vad hon tycker som är både bra och i bland inte så bra,Jennys telefontider som hon kan svara i telefon på är mellan 17 då hon precis har gått upp och 18 då hon har dratt hemifrån..ord som fitta, helvete, och hora hör till jennys vardagliga språk.. till fest gillar hon att vara i centrum å lyckas alltid hamna me nån trots att hon hade bestämt att detta inte skulle hända denna helg, genom att undvika att raka sig på vissa kroppsdelar.. puss på denna underbara människa tack för att du finns och för att du alltid finns där med dina älskade ord som favorithora å dylikt. tack! /karin"

Danel:
"ja du det är en fin flicka det må ja säga,även om hon har sina dåliga sidor =) men dom bra överspelar dessa... du kommer aldrig att glömma henne om du träffar henne mer än tre ggr,jag har känt henne i ca 4 år varav dom vi varit tesammans ca 2 år, hennes personlighet är iinte den vanligaste sorten men trevlig =) lr ja inte mot dom som hon vill vara otrevlig mot >;)....som sagt du kommer inte glömma henne i första taget =) ja kommer iaf inte göra det, puss på henne ;P fetish!"

PG:
"ja du jenny....jag blev ganska glad när du blev vegetarian..även om du fortfarande är lite wannabe....hmmm..va finns det att säga?? du borde nog tänka på va du säger ibland...typ favorithora är kanske inte så uppskattat...hihi...men du är en väldigt trevlig liten farlig flicka....jag är ganska glad över att ha dig som kompis...hihi :)kommer fortfarande i håg när vi gick i 8:an och söp varje helg...det va kul det...saknar det lite..gamla goda tider....dina hundar är väldigt söta....hihi kram på dig....:)"

Sjukt roligt!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Jenny, Emelie här..har hittat din blogg, kul:) Nu blev jag alldeles nostalgisk!