30.11.11

Två fel på läkemedelsräkningen men GODKÄND på den hemska, vidriga tentan i klinisk medicin. Den som i mannamun på högskolan omtalas som den värsta under hela utbildningen. Jag blev så glad att jag började grina! Nu känns det som om man är på toppen av berget och bara behöver rulla nerför. Yay!

Danmark var hur gött som helst. Vi badade och badade, och åt och åt och drack och drack och bara umgicks och hade det trevligt. Det är så shysst där! Dom spelar reggae och har gul-röd-grön blinkande belysning i alla pooler i takt med musiken. Det är fräscht, fantasifullt och riktigt mysigt. Inte alls som dom tråkiga vita kakelbadhusen i Sverige. Jag tycker att alla borde investera i en resa till The reef, helt klart!
Enda smolket i bägaren var att vi satt fast i världens morgonkö in i Götlaborg och var ungefär en minut från att missa färjan. När de ropade ut att det var sista chansen toklöpte familjen Kuittinen med andan i halsen in på terminalen och hann precis fram innan de stängde igen incheckningen. Rättså hög stressfaktor. Spännande! Note to self: Gå upp i tid!




Danskarna vet minsann hur en RIKTIG öl ska se ut...

1 kommentar:

Västgötskan sa...

Vad roligt. Stort grattis!