24.9.08

Hört på radion:

Eftersom jag berättat det här för alla jag träffat sedan i måndags tänkte jag att det kunde vara på sin plats att berätta det här också.

I måndags hörde jag nämligen en helt underbar historia på radion, temat var "det värsta du någonsin hört" eller något i den stilen och det var en kille som ringde in för att berätta om något som hans flickväns kompis, kompis påstås ha upplevet. Just detta med den långväga bekantskapen med huvudpersonen insinuerar ju helt klart en råttan i pizzan.
Men OM det är sant så är det förbannat roligt, och om det inte är det är det tamejtusan ganska så roligt ändå.

Okej here it goes:
En tjej är ute på krogen och följer med en kille hem på ett hederligt gammalt one night stand.
På morgonen har killen bråttom i väg och ger henne nyckeln så att hon kan ligga kvar en stund, ta lite frukost och duscha eller vad hon nu kan tänkas känna för att göra. Sedan är det bara att hiva in nyckeln genom brevinkastet.

Tjejen tar det lugnt käkar lite, tvättar sej och går på toa. När hon är klar upptäcker hon att det inte går att spola och givetvis har hon gjort nummer 2.
Hon gör alltså det som jag tror varenda brutta i stan skulle ha gjort, nämligen plockar upp sitt bajs ur toaletten med en plastpåse som hon knyter ihop och tar med sej för att slänga.

På vägen ut stannar hon och skriver en lapp vid köksbordet. Det står:
Tack för igår, det var underbart. Hör av dej om du vill ha mer+ hennes telenr.

Sedan lämnar hon lägenheten, låser dörren och kastar in nyckeln genom brevinkastet.
Då kommer hon på att hon glömt sin avföring på köksbordet, närmare bestämt brevid lappen som avslutas med meningen "hör av dej om du vill ha mer."

Hahaha! Vad gör man? Man måste ju bara ta livet av sej, eller åtminstone plastikoperera sig till oigenkännlighet.
Hysteriskt roligt.

Inga kommentarer: