24.5.09

Haft en sån där soft helg. Fredagen var så soft att jag minns den inte ens.
Kollade på Twilight (igen) och lyssnade på Jaris malande om vilken fjortis jag är eftersom det bara är fjortisar som är helt sålda på Twilight. Jag skiter i honom, jag är visst frän. Gjorde dessutom så sjukligt mycket skolarbete, vilket kändes enormt bra. Jag kommer fixa det här också.

Igår bestämde vi oss först för att ignorera alla barn och låta dem äta godis framför tvn till frukost, så att vi kunde ligga och snuffsa i sängen relativt ostört. Det gick la sådär, så vi gick upp och åkte till Universeum istället.
Skulle tagit kort och lagt in här i bloggen eftersom jag är så usel på det, men jag råkade låsa in kameran i ett skåp istället. Hursomhelst var det mycket trevligt på Universeum. Lovis fick nästan kortslutning av alla nya intryck och Melvin ville inte åka hem. Vi såg typ 100 olika sorters fiskar, Melvin klappade en padda (svinäckligt), aporna var ute till allmän beskådan i regnskogen (sist vi var där var de och blev vaccinerade) och Lovis blev nästan attackerad av en röd fågel med jättelång sylvass näbb. Succé helt enkelt.
När vi kom hem var klockan nästan åtta och ungarna fick bada bort allt paddslem, saltvatten och annat kladd. Man kan ju tycka att de borde ha varit trötta efter en heldag med massa skoj. Men det var de givetvis inte utan röjde runt i ytterligare två timmar innan hela familjen däckade i soffan.

Jag och Jari hade tänkt mysbada med levande ljus och vin, men vaknade istället halvfyra i soffan med varsitt barn ovanpå oss. Ljuva småbarnsliv.

Idag jobbar han, så jag och kottarna ska gå ner till stan och käka mjukglass nu, sedan ska vi hälsa på mor min en stund. Ikväll blir det grillning, vilket alltid är en bra avslutning på alla helger.

Inga kommentarer: