29.5.09

Men för djävulen!

Jag förstår mej inte på människor.

Idag fick mamma hämta Boris hos veterinären när hon vart där och lagt om bandagen eftersom jag jobbar hela dagen och veterinärstationen ligger en liten bit utanför stan. När hon kom och skulle lämna henne hemma hos oss var Jari och kottarna ute, så hon ringde honom och sa att hon ställt Boris utanför.

Så Jari skyndade sej hem och kom kanske en kvart efter att morsan lämnat henne, då är Boris inte i buren, däremot är buren stängd, och när Boris väl kommer hem så är bägge bandagen borta, både på fram och baktassen. När Jari sedan öppnar buren så ligger bägge bandagen i den. Eftersom Boris inte är en trollande katt, eller ens en särskilt smart katt finner jag det föga troligt att hon skulle kunnat få upp buren utifrån, och sedan dessutom stänga den igen. Det är också mindre rimligt att hon skulle kunnat få av sej bägge bandagen med tratt på huvudet.

Av detta kan vi alltså dra slutsaten att under den kvarten som hon stod på våran altan, innanför vårat staket så har nån dum jävel gått in och släppt ut henne, och dessutom dragit av bandagen, vilket förmodligen måste gjort ganska ont. Dessutom finns det en viss risk att såren som hittills sett jättefina ut nu kommer att bli infekterade eftersom hon gått ute på dem.

Så otroligt onödigt. Varför gör man så?
Antagligen (eller snarare förhoppningsvis eftersom det vore extra tragiskt om en vuxen låg bakom) är det väl nån förbannad snorunge som vart där, fast det spelar egentligen ingen roll. Även ett lite större barn borde fatta att så gör man bara inte.

Önskar att jag kunde få tag i den jäveln som ligger bakom. Den utskällningen hade inte gått av för hackor. Jag är riktigt, riktigt arg.

Inga kommentarer: